Cardona i Solsona es promocionaran en l´àmbit turístic amb ofertes 2x1

28.10.2015 | 13:02
Visitants al centre històric de Cardona
Visitants al centre històric de Cardona

Cardona i Solsona col.laboraran mútuament en la promoció turística dels dos municipis. Ho faran mitjançat una oferta 2x1 que donarà avantatges a l'hora de visitar els actius turístics d'una de les dues poblacions si abans ja s'ha visitat l'altra.
És una iniciativa que impulsen conjuntament l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, la regidoria de Turisme de Solsona, i la Fundació Cardona Històrica, amb la col·laboració de l'Associació Ithaca i dels museus Diocesà i Comarcal de Solsona i de la Sal de Cardona.
L'oferta del 2x1 tindrà validesa fins al proper 20 de desembre. Es proposa als visitants aconseguir entrades per a dues persones al preu d'una si abans han passat per un dels espais o circuits de l'altre municipi que entren en la promoció.
En concret, en el cas de Cardona s'inclouen en aquesta oferta el Museu de la Sal Josep Arnau, i la visita guiada al centre històric, i pel que fa a la capital del Solsonès, hi entren el Pou de Gel, el Museu Diocesà i Comarcal, i la visita guiada al nucli antic. Qui adquireixi una entrada per a alguna d'aquestes activitats rebrà un fullet 2x1 que permetrà gaudir de la promoció per a un espai o circuit de l'altra ciutat. Si l'experiència funciona, no es descarta repetir-la més endavant, i fins i tot es parla de la possibilitat d'ampliar les ofertes incloses.

Un llaç més
Aquesta experiència se suma als llaços de col·laboració que ja fa temps que impulsen aquestes dues poblacions. Primer, amb la recollida i gestió de residus orgànics, després amb la dinamització dels polígons, i en tercer lloc amb la creació d'una agència de desenvolupament local.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Bages

Món Sant Benet posa en marxa l´oferta de tardor amb «El temps de les ànimes» i Ramon Casas

Món Sant Benet posa en marxa l´oferta de tardor amb «El temps de les ànimes» i Ramon Casas

El cap de setmana del 29 i 30 d'octubre tindrà lloc la cinquena edició del Mercat de Tots Sants

ERC de Sant Fruitós rebat l´equip de govern per les contribucions del carrer Padró

Els republicans defensen que no compateixen el resultat final del repartiment de costos de les obres

Sant Joan millora la mobilitat en una quinzena de voreres i cruïlles

Les obres s'han emmarcat dins els plans d'ocupació

Enllaços recomanats: Premis cinema