Castellterçol es prepara per a cinc dies de festa major, que començarà divendres i s'allargarà fins dimarts, i que combinarà màgia, foc i diverses propostes de caire musical amb les tradicionals danses de diumenge i dilluns.

El programa arrencarà a les 5 de la tarda de divendres amb la 13a festa de la bicicleta i els patins a la plaça Prat de la Riba, on a les 7 tindrà lloc una festa Holi. A les 9, a la casa museu Prat de la Riba, es farà una conferència a càrrec de l'historiador Agustí Alcoberro, i a les 10, a la mateixa plaça, hi haurà un concert d'havaneres amb rom cremat.

L'endemà tindran lloc diverses activitats esportives , una cercavila de gegants i el pregó de les 7, i a les 11 de la nit començarà un dels plats forts, amb el correfoc dels diables de Castellterçol. Diumenge, en sortir de missa de 12 la plaça Vella acollirà les tradicionals danses del ball del ciri i de Castellterçol. A la tarda, futbol, cercavila, sardanes, correfoc infantil i sopar amb el mag Joaquim Matas. Dilluns es repetiran les danses tradicionals, i dimarts es dedicarà part de la jornada als infants, amb teatre i una animació amb escuma. A les 7, ball per esperar la cercavila nocturna de gegants de les 11, i el concert amb confeti a càr-rec de Tapero Sound System.