La Unió de Botiguers i Comerciants de Navarcles ha estrenat al Teatre Auditori Agustí Soler i Mas, el seu espectacle teatral anual, que enguany arriba a la seva dissetena edició i que porta per títol "El Navarclí de l'Any". L'obra, amb direcció de Queralt Valls i Xènia Sellarés, compta amb la participació de més de 100 persones, entre actors, ballarins i tècnics, que ofereixen un espectacle ple d'humor, amb molts números musicals, que diverteixen al públic que ha omplert el local en les seves primeres representacions.

La proposta d'enguany endinsa els espectadors en la vida de tres amics que, passada la celebració per la nominació a Navarclí de l'Any d'un d'ells, intentaran recordar què va passar realment la nit anterior. Humor, entreteniment i balls a dojo omplen l'escenari del Teatre Auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles.

L'espectacle farà les seves darreres representacions el proper diumenge, 22 d'octubre, amb dues funcions, a les 5 de la tarda i a les 8 del vespre. Les entrades es poden adquirir anticipades a la botiga INSPRU (c/ Jesús, 1) o bé per Internet (navarcles.fila12.cat) o a taquilla el mateix dia de l'obra, una hora abans de l'inici de cada funció. El preu és de 10 euros.