Sant Fruitós repara els vasos de les piscines municipals per evitar fuites d’aigua

Els treballs duraran un mes i mig i les instal·lacions podran obrir portes per la temporada d’estiu

Una imatge les dels picines de Sant Fruitós de Bages

Una imatge les dels picines de Sant Fruitós de Bages / Arxiu/Ajuntament de Sant Fruitós

Redacció

Aquest mes d’abril és previst que s’iniciïn els treballs de reparació dels vasos de les piscines municipals de Sant Fruitós de Bages per tal de solucionar les fuites d'aigua que pateixen aquestes instal·lacions. Actualment, part de l'aigua dels vasos de les dues piscines es perd, tant durant els mesos en què es troben en funcionament, com també posteriorment, fet que en dificulta l'aprofitament d'una temporada a l'altra. Els treballs que ara s'executen han de permetre un important estalvi d'aquest recurs hídric.

Els treballs es dividiran en dues fases, una primera consistent en l’enderroc i els treballs de preparació dels paraments dels vasos, tant de la piscina gran com de la piscina petita, i posteriorment es realitzarà una segona fase que consisteix en la instal·lació d'un nou sistema d'impermeabilització de PVC en les dues piscines.

Durant aquesta segona actuació també s'executarà la reposició del nou coronament de la sobreeixida desbordant i dels accessoris que els complementen.

Paral·lelament, també se substituiran diferents elements hidràulics de les instal·lacions que es troben malmesos. Els treballs han d'executar-se en un mes i mig i les piscines podran obrir portes per la temporada estival.