L'agrupació local d'ICV Martorell ha fet públics els noms dels cinc primers representants que acompanyaran l'alcaldable ecosocialista Xavier Gómez en la llista electoral per al 22 de maig vinent. Olga Fernández, regidora de l'Ajuntament, serà la número 2 de la llista; Josep Simón, actual responsable d'organització del partit, com a tercer; la independent Asunción Moreno, quarta, i l'actual responsable de Joves d'Esquerra Verda de Martorell, Laura Ruiz, en cinquè lloc.

El candidat d'ICV a les eleccions municipals, Xavier Gómez, ha assegurat que "la nostra serà una candidatura renovada, jove, amb un important nombre de persones independents que han decidit donar suport al projecte ecosocialista d'ICV Martorell, i amb una clara voluntat de fer les coses d'una manera diferent, que és el que necessita aquest Ajuntament". Gómez ha afegit que "presentem una primera part de la llista amb un equip de dones i homes i joves que conjuga experiència municipal i renovació, joventut i una llarga trajectòria de treball en diversos àmbits de la vida política i social de Martorell".

D'altra banda, l'agrupació local del partit presentarà, durant els propers dies, la resta de la candidatura, que serà formada, aproximadament, per 26 persones i que, com ha explicat el candidat d'ICV a l'alcaldia de Martorell, "manté persones de l'agrupació amb una llarga experiència política, però també amb moltes persones independents que s'han afegit al projecte, perquè també creuen que cal una altra manera de fer política a l'ajuntament".