La Bruixa d´Or, empresa patrocinadora del Bàsquet Manresa, s'ha sumat a la recapitalització del club. La loteria de Sort ha volgut ser una de les empreses que donaran una empenta al Bàsquet Manresa i ha col·laborat en la campanya, que es materialitzarà amb una estàtua davant del pavelló del Nou Congost. La recapitalització, però, té encara un gran camí per recórrer fins la tardor. La Bruixa d'Or dona un impuls "amb força, i una gran satisfacció" a la recapitalització amb la intenció d´"animar les empreses i aficionats que encara no hi hagin col·laborat".

Xavier Gabriel, representant de La Bruixa d´Or, ha explicat que "amb la il·lusió que jo detecto a Manresa, sé que després de superar aquest entrebanc, arribarà un dia en què guanyarem un títol, n´estic convençut". Segons el responsable de La Bruixa d´Or, que també patrocina la UE Llagostera, "ningú es pensava que l´equip de futbol d´un municipi de 8.000 habitants pogués aconseguir 6 ascensos en 9 anys, i acaba de passar: el Llagostera ha pujat a 2a Divisió". Gabriel ha esperonat els aficionats i empreses manresanes a seguir fent les seves aportacions, siguin de la quantitat que siguin.

El Bàsquet Manresa està a pocs dies de saber si podrà seguir a la Lliga Endesa. Aquesta és la darrera setmana per als qui vulguin fer una aportació en forma de compra d´accions abans del termini, posar el seu granet de sorra que, per petit que sigui, serà benvingut. Tot i que la recapitalització seguirà després d´aquest mes de juny, per al club el més important és la liquiditat en aquesta setmana. La recapitalització ha aconseguit ja 221.000€ fins avui.