El propietari de La Bruixa d'Or, Xavier Gabriel, no ha volgut confirmar a Regió7 si és cert que hagi rebut una proposta de Josep Vives per ser el successor d'aquest com a president del club, ni si hi estaria interessat. Gabriel, però, tampoc no ha assegurat que la seva empresa continuï patrocinant el Bàsquet Manresa la temporada que ve, ni que sigui com a secundari, després de l'acord amb Iberpotash.

L'empresari va reaccionar aquest dimarts a través del seu compte de Facebook a les informacions aparegudes dilluns a www.regio7.cat preguntant-se que "si Xavier Gabriel no es presenta com a president, per què aquest diari fa enquestes gratuïtes?", referint-se a la pregunta que podeu trobar en aquest lloc web sobre si ell seria una bona opció de futur per dirigir el club.

Consultat per aquest diari, ha afirmat que "pot ser que algú estigui interessat que surti aquesta informació, però que aparegui pot provocar que algunes coses canviïn". Ha negat que estigui enfadat, però no ha pogut confirmar cap dels tres extrems, si se li ha fet la proposta, si l'acceptaria i si La Bruixa d'Or continuarà com a patrocinador.

En canvi, ha recordat els esforços que ha fet la seva empresa els últims anys per salvar el club en moments compromesos, amb aportacions de diners en moments en què l'equip podia no haver estat acceptat per jugar l'ACB, i ha afirmat que ho va fer per convicció personal i perquè "m'estimo Manresa i estic molt content amb la gent del Bages". En aquest sentit, ha desvetllat que el club li deu 130.000 euros, però que, malgrat això, "estic orgullós d'haver-lo salvat durant dos o tres anys". I ha deixat anar una frase que sembla lapidària: "les oportunitats són núvols, sembla que no es mouen, però se'n van".