L'ICL no fitxarà cap jugador per suplir els lesionats Juanjo García i Ricky Sánchez, segons ha confirmat el tècnic, Ibon Navarro. L'equip, que aquest diumenge juga a la pista del Madrid, espera la recuperació dels jugadors i inclou a la convocatòria per a demà de l'ala pivot vinculat Nil Sabata. D'altra banda, l'entrenador no està preocupat ("encara falten molts partits") per a la hipotètica sortida de Musli, si algun equip de l'Eurolliga el ve a buscar el mes de desembre. El Manresa viatja avui cap a la capital de l'estat, on demà, a les 13 hores, s'enfronta al vigent campió espanyol, continental i del món, el Reial Madrid.

Dilluns al vespre va ser operat Ricky Sánchez del trencament d'un tendó del dit petit de la mà esquerra, i dimarts va tenir un trencament fibril·lar de la cama dreta el dominicà Juan José García, que s'incorporava al grup després d'estar dos mesos lesionat per un trencament del dit polze de la mà dreta jugant amb la seva selecció. Dijous al matí, l'ICL Manresa va dir, en nota de premsa, que el temps de baixa de Sánchez seria "de dues a tres setmanes". Dijous al vespre, després d'una ecografia, també es feia saber la lesió de García, i es feia una previsió igualment d'entre dues i tres setmanes de baixa.

En la roda de premsa prèvia al partit amb el Reial Madrid, Ibon Navarro va explicar ahir que "hem tingut una setmana accidentada. L'operació de Ricky ha anat prou bé i esperem que es puguin escurçar els terminis de recuperació, fins i tot podria entrar en dinàmica d'equip la setmana vinent. Juan José García va tenir un problema muscular però també tenia un quist al genoll que se li va rebentar. Està aturat i com a termini més prudent hi ha dues-tres setmanes, veurem, però, si també la setmana vinent ja pot tornar. Hem de vigilar perquè és un home que juga més amb el físic, és explosiu, i no volem córrer riscos, que pugui recaure". El club ha descartat el fitxatge d'un pivot: "les lesions són per poc temps i tampoc no tenim una economia tan forta com la dels equips top de la lliga per fer incorporacions per a una o dues setmanes".