L'ICL Manresa continua encarant avui una setmana de tres partits contra tres adversaris que disputen competició europea davant del CAI Saragossa, un rival que sol aconseguir la victòria, cada any, al Nou Congost. Amb un vell conegut, el neozelandès Isaac Fotu, a l'equip contrari, els manresans volen extreure conclusions positives de la previsible derrota de diumenge contra el València i superar un conjunt, l'aragonès, que arriba en bona línia després de guanyar dos dels tres últims partits, el darrer del qual, contra l'Unicaja. L'ICL, però, haurà de jugar sense un dels seus bases. Jermaine Thomas no s'ha recuperat d'una fissura a un disc intervertebral que li provoca dolor muscular i es va confirmar que, com a mínim, serà baixa avui, i diumenge a Màlaga. La lesió es podria allargar fins a tres setmanes.

Aquesta situació arriba en un moment en què Thomas és més qüestionat que mai. Les seves actuacions no han complert les expectatives, Álex Hernández juga més minuts i no es descarta que sigui substituït. Ahir, Ibon Navarro ho va negar en primera instància, però llavors va aclarir que "no arribarà ningú nou contra el CAI, ni contra l'Unicaja i avui parlem del partit de demà. Parlar de més endavant no importa. Les agències t'ofereixen coses quan saben que tens un jugador lesionat, un altre tema és que el club pugui i vulgui ficar-se en una operació així". Sense Thomas a l'equip, Navarro convocarà Guillem Jou per ajudar Hernández, Montañez i Otvertxenko en la direcció de joc.

Equip ressuscitat

Pel que fa l'adversari d'avui, el CAI sembla que surt del pou en què s'havia instal·lat des de l'arribada d'Andreu Casadevall a la banqueta. Ve de derrotar l'Unicaja i abans havia guanyat a la pista de l'Estudiantes i perdut de poc a Tenerife. Navarro considera que, "a més del seu talent ofensiu, tenen jugadors molt grans físicament, amb quatres que juguen oberts i a dins de la zona i un home com Norel que ja ens va fer mal al pal baix en la pretemporada".