Ibon Navarro, l'entrenador de l'ICL Manresa, va desvetllar ahir que la setmana ha estat complicada per al seu equip pel que fa a la disponibilitat de jugadors. Dos d'ells, Jermaine Thomas i Román Montañez, tenen complicat ser demà al partit contra el Reial Madrid, i un altre, Dmitry Flis, és dubte per problemes a un genoll. A més, hi ha hagut ensurts amb Dejan Musli, amb un cop al cap que li va fer perdre una sessió, i amb Álex Hernández, també amb dificultats a un genoll.

L'entrenador vitorià va dir que aquesta plaga d'afectacions "és una mica conseqüència de tot. La setmana passada va ser molt forta pel que fa a entrenaments i, tot i que en aquesta hem retornat a un ritme normal, es nota que acumulem moltes hores de treball. Quan fem uns dies de molta intensitat és normal que a continuació apareguin problemes. Són coses de la planificació. Ara, però, ja mantindrem el mateix ritme que han tingut aquesta setmana fins a la disputa de la Copa del Rei".

Baixes blanques

En cas que Thomas i Montañez, i potser Flis, no hi siguin demà, i segurament entri Guillem Jou a la convocatòria, l'ICL no serà l'únic equip amb dificultats físiques. El Reial Madrid també viatjarà amb absències al Nou Congost. Després de la victòria de dijous a la nit contra l'Olympiacos, Sergio Rodríguez va presentar clares molèsties musculars i el cos tècnic, capitanejat per Pablo Laso, té clar que ha de descansar per afrontar el duel d'Eurolliga de la setmana que ve contra el Laboral Kutxa. És possible que tampoc no hi sigui el lituà Jonas Maciulis, que no va jugar a Europa per culpa d'una torçada de turmell en un entrenament, ni Rudy Fernández, operat de l'esquena i que va deixar la seva plaça a KC Rivers. La profunditat de banqueta blanca, però, li permet trobar recanvis de garantia.