Per als equips involucrats a la zona baixa de la classificació cada partit és una final i, si a més, els toca enfrontar-se entre ells, la pujada d'adrenalina resultat del tot és imparable. L'Estudiantes i el Rio Natura Monbus es veuen avui les cares en un partit al qual també estarà molt atent l'ICL Manresa en la seva concentració de Múrcia. Els d'Ibon Navarro no juguen fins a les sis de la tarda i el matx a Madrid és en horari de migdia.

L'Estudiantes es presenta amb més bones sensacions, ja que en la segona volta ha aconseguit fins ara 4 victòries per tan sols una dels gallecs, la que van esgarrapar en el Nou Congost; i és que la sèrie que té l'Obradoiro és nefasta amb dos partits guanyats dels darrers divuit que ha disputat. Si el Rio Natura és derrotat avui, quedarà en plaça de descens. En la primera volta, els de Santiago van vèncer per 73-71.

L'ICL té els averages particulars perduts davant del Movistar Estudiantes i de l'Obradoiro, tot i que tant a l'un com a l'altre els va guanyar un partit. Avui, un altre dels focus d'interès per als manresans és a Sant Sebastià: si el València, el segon classificat, no falla i supera el RetaBet.es, els guipuscoans es mantindran amb només 5 victòries i la remuntada serà cada cop més complicada a sis jornades del final de la lliga. El CAI, que està empatat a 9 triomfs amb el Manresa, juga a casa contra un altre dels capdavanters, el Gran Canària.