L'ICL es desplaça aquesta tarda a Saragossa, on demà al migdia (a les 12.30 hores) s'enfronta al CAI en el partit de la 30a jornada. Viatjarà a l'Aragó amb la incògnita de quin podrà ser el rendiment del màxim referent interior, Dejan Musli, que en els darrers dies ha estat afectat per una gastroenteritis. Hi haurà l'alta del capità Román Montañez, recuperat de la lesió a la cuixa que ocupa el lloc de l'escorta ucraïnès Ruslan Otvertxenko.

Ibon Navarro no vol pensar en els partits que ha de guanyar l'ICl per assegurar la salvació. "Miro el calendari i veig que tant l'Obradoiro com l'Estudiantes poden guanyar quatre dels cinc partits que els resten. Nosaltres? Tots cinc, però només estem centrats en aquest de demà, a Saragossa". L'ICL ocupa el 15è lloc amb 10 victòries, que són les mateixes que les del CAI Saragossa; el Río Natura Monbus i el Movistar Estudiantes tenen 8 partits guanyats. El darrer, ja molt despenjat, és el Gipuzkoa, amb 5. Aquest diumenge, l'Obradoiro juga a casa del Madrid i l'Estudiantes rep el Fuenlabrada, que està lluitant per entrar als play-off. Del fet que no se sàpiga si poden perdre la categoria un, dos o tres equips, Navarro ha dit que "en una lliga com l'ACB, això no és seriós. No hauria de passar que el dia 29 ó 30 d'abril, estiguem així". I sobre el CAI afegeix que "en els comptes per al descens ningú no en parla, però el cert és que ha guanyat els mateixos partits que nosaltres. De tota manera, jo també crec que al final no patirà, i que estarà salvat a manca d'una o dues jornades". En relació a Isaac Fotu, l'any passat a les files del Manresa, opina que "cada vegada està més regular i madur".

Amb referència al CAI, Navarro ha dit que "han estat força fiables a casa, on han guanyat molts partits. Nosaltres esperem estar millor en atac que diumenge amb l'Unicaja, però és que el desgast que vam fer en defensa va ser immens".

El Manresa ha guanyat dos dels seus tres darrers partits fora del Nou Congost, amb triomfs a Badalona i Múrcia, i derrota a casa del Barça. El suport dels aficionats és per a Navarro molt important: "que hi hagi un autocar de seguidors al Príncipe Felipe ho notarem d'una forma positiva. Ja ho vam viure a Badalona, amb tota la gent que va venir en un dia festiu. Són detalls que els jugadors agraeixen".

El CAI Saragossa té tota la plantilla disponible, i l'entrenador Andreu Casadevall ha manifestat que "és important que els nostres jugadors clau estiguin bé i que la resta sumin. Això ens pot ajudar a treballar amb confiança; però és un partit difícil, el Manresa ha vençut en pistes complicades com les del Joventut o el Múrcia. Espero que, com ja ha passat en altres partits a casa, l'afició ens doni suport".