El jugador de l'ICL Manresa Román Montañez va manifestar ahir, en el xat de www.regio7.cat, que té la intenció de complir l'any de contracte que té, fins a l'estiu del 2017. El bagenc no ha tingut gaire protagonisme en els últims enfrontaments, després d'una lesió en una costella de resultes d'un cop d'Àlex Mumbrú en el partit contra el Bilbao.

Montañez va apuntar que "amb l'entrenador tinc bona relació. Ell és qui dóna els rols dins l'equip i intento fer-ho el millor possible dins del meu. L'únic que puc fer és treballar. L'entrenador és qui decideix el millor per a l'equip. Tothom vol tenir més minuts, però som tretze [jugadors]".

Sobre la baixada de rendiment de l'equip després de Nadal, es va justificar dient que "van venir partits difícils i la baixa de jugadors va fer que ens costés a tots una mica més tot. La lliga avança i cada cop es fa més complicada perquè et coneixen més".

L'escorta, de 37 anys, creu que la lliga la guanyarà el Madrid; l'Eurolliga, el Fenerbahçe, i que San Antonio serà campió de l'NBA. Respecte de l'actual model d'ACB, opina que "no funciona, ja que en els darrers anys només ha pujat l'Andorra i alguna cosa s'ha de fer. Diria que molts equips no estan al dia". Ahir també es va saber que Hierrezuelo, Araña i Sánchez Mohedas seran els col·legiats que decidiran l'ICL Manresa-Sevilla de diumenge a les 19 hores.