El president de l'ICL Manresa va reconèixer, al final del partit, que "ha estat un dia molt dur; sí, per a mi ha estat el pitjor dels mesos de president. Semblava que l'equip ho tenia molt a prop, ben encaminat per aconseguir la victòria que ens feia falta. Però s'han ajuntat una sèrie de condicionaments, alguns d'increïbles, i tot s'ha acabat girant en contra nostre. Però en cap cas no estem a la LEB; confio molt en la feina de l'entrenador i de tots els jugadors. Anirem a Vitòria a totes, a guanyar, malgrat les dificultats. Tampoc no crec que l'Estudiantes ho tingui pas fàcil a Sant Sebastià, he vist un Gipuzkoa ferm".

Jaume Arnau reconeix que "en guanyar a Múrcia semblava que la permanència estava assolida, que la teníem a tocar. Però la veritat és que hem perdut en els darrers 5 partits que hem disputat i ara tot s'ha complicat més. No penso en l'estiu, en si ens podem salvar en el cas que acabem penúltims i en plaça de descens. És el moment de ser positius i donar tots els ànims possibles al nostre equip".

D'altra banda, els àrbitres d'ahir (Juan Carlos García González, José R. García Ortiz i Martín Caballero) van haver de sortir protegits de les instal·lacions del Congost; els tres van rebre insults però sense que hi hagués cap incident més fora dels improperis comentats. Tot plegat, però, un trist final de temporada en la pista manresana.