El base nord-americà Mike James deixa la disciplina del Laboral Kutxa per incorporar-se a les files del Panathinaikos per la propera temporada i una altra d'opcional. A més, l'equip grec inclou en l'acord una clàusula de sortida a la NBA si James firma un contracte amb alguna franquícia abans del dia 5 d'agost.

Després de dues temporades a Vitòria, James va decidir canviar d'aires i es va decantar pel projecte grec, tot i tenir una proposta de renovació per part de l'entitat basca. En aquesta temporada, el base va obtenir unes mitjanes de 11,3 punts i 2,8 assistències a la lliga Endesa, que li van valdre per ser un dels exteriors més destacats juntament amb el seu company Darius Adams. Per altra banda, a l'Eurolliga va anotar 10,2 punts.

D'aquesta manera, James es converteix en el segon fitxatge del Panathinaikos, ja que fa tres dies van anunciar l'arribada de l'ala-pivot nord-americà Chris Singleton, que procedeix del Lokomotiv Kuban. En aquesta edició de l'Eurolliga, el base nascut a Portland tindrà l'oportunitat d'enfrontar-se al seu exequip, tant al pavelló de l'OAKA com al Buesa Arena.