Ahir al vespre, l'ICL Manresa va informar que el base Lluís Costa està de baixa per "una petita lesió al psoes". Segons la nota del club, "Costa arrossegava molèsties des del darrer partit de la 4a jornada de la Lliga Endesa amb el Rio Natura, al Nou Congost. Després de fer-li diverses proves, l'equip mèdic li ha detectat una petita lesió al psoes. La seva evolució els propers dies marcarà el temps de baixa". No es determina el període durant el qual no podrà jugar Lluís Costa, qui, com a mínim, és dubte per al partit del diumenge 30 d'octubre, l'ICL-Joventut, igual que l'ala Pere Tomàs, que es va fer un esquinç al turmell esquerre al matx amb el conjunt gallec.

El psoes és un múscul que neix a la zona de les vèrtebres lumbars, a l'esquena, i que es perllonga pel maluc i s'insereix al fèmur. Està en contacte amb nervis importants i està vinculat a dolors a l'esquena, el maluc i la cuixa. Lluís Costa ha hagut de parar per les molèsties en aquest múscul després que, des de la pretemporada, tingués també un esquinç al turmell esquerre.

Lluís Costa s'afegeix a la baixa de Pere Tomàs, que té un esquinç al turmell i és dubte per al partit contra el Joventut; en el cas de l'ala tampoc no s'ha dit el temps que podria estar de baixa.

Per suplir Costa, l'ICL Manresa podria recórrer al base vinculat del Martorell David Jofresa. Seria una opció força probable si el temps de baixa de Costa és curt. L'ICL no té partit aquest cap de setmana.