Se sent jugador, no suporta estar amb la tovallola. És valent perquè es retira ell i no el retira el bàsquet. És un més de l'equip», va dir Ibon Navarro sobre Román Montañez, el gran protagonista del conjunt manresà en la prèvia del partit. L'endemà d'anunciar la seva retirada, però, l'escorta santjoanenc no va jugar ni un minut. El moment d'acomiadar-se de la seva afició serà dimecres contra el Tecnyconta Saragossa.

«Li he dit que enguany ha fet un pas de gegant sent capità al vestidor, és el germà gran dels joves», va especificar Ibon Navarro abans d'explicar que Roman Montañez jugarà segur la setmana que ve: «hem parlat amb ell i no estava preparat. Ha estat una hora i mitja assegut. Conto amb ell per Badalona, Saragossa i Tenerife. I és clar que el dia de Saragossa jugarà segur».

L'entrenador de l'ICL també va elogiar el bon partit del jove pivot congolès Jordan Sakho: «ha tingut bona entrada, no ha tingut més por que els seus companys. En la línia de l'equip, ha aportat energia i ha posat taps. La seva segona entrada no ha estat igual perquè el rival diu 'aquest nen ja no salta més'. Ve de tenir problemes al genoll, però ho ha fet bé. Els companys l'han felicitat. Si continua treballant com ho fa, està en un bon lloc per créixer».

Respecte al duel, Ibon Navarro va destacar que el seu equip havia fet «un partit seriós, hem competit menys del que semblava al marcador, però amb sensacions de fer coses ben fetes». I va apuntar que el partit «ha estat marcat pel primer quart del Madrid, amb sis triples de set intents i amb bones passades. 12-21 a falta de tres minuts i hem despertat la bèstia. Però content per com ha reaccionat l'equip, seguint el nostre pla».

Ibon Navarro, però, es va rendir a la superioritat física blanca: «hem fet algunes coses molt bé, tot i que davant tens cinc jugadors de blanc que semblen quinze».