Tal com va succeir contra el Corunya i contra el Palència, l'ICL Manresa ha iniciat el play-off final d'ascens a l'ACB contra el Melilla patint molt. Semblava que els nord-africans, amb un Kapelan tocat per una vareta màgica (sis triples) s'endurien el primer triomf de la sèrie, però Jordi Trias ha forçat una pròrroga (70-70) que ha estat clarament de color vermell.

En la primera meitat, l'ICL ha pagat el desencert des de la línia de tres (1 de 14), però la bona defensa l'ha conduït a convertir un 6-14 en un avantatge favorable després d'un parcial d'11-0. L'escapada posterior ha estat sufocada pel Melilla, que ha marxat al vestidor amb un esperançador 51-50.

L'ICL s'ha tornat a escapar al tercer quart, però la mà de Kapelan ha dut el Melilla a dominar de vuit punts, però un triple de Muñoz i la darrera cistella de Trias han conduït a una pròrroga que ha iniciat bé Gintvainis i en la qual la victòria ha estat clara. Trias, amb 20 punts, ha estat el màxim anotador manresà i Kapelan, amb 23, el del Melilla. Diumenge, segon partit a les vuit del vespre.