L'Ajuntament de Gironella posa en marxa un nou mitjà de prema escrita

El butlletí es complementa amb l'edició on-line que actualment ja publica el consistori gironellenc

11.12.2015 | 19:29
El nou mitjà escrit es farà en format ´low cost´ per tal d´abaratir-ne la producció.

L´Ajuntament de Gironella segueix avançant per complir les pràctiques de transparència i qualitat de la comunicació local pública i ha posat en marxa el mitja de comunicació escrita InfoGironella, que es complementa amb la seva edició on-line.

Lluís Vall, regidor de Comunicació i TIC, destaca que amb el nou InfoGironella es compleix amb la voluntat i compliment del programa electoral de treure un butlletí escrit bimensual en format paper i repartit a diferents comerços del municipi.

L´Ajuntament de Gironella també compta amb un butlletí digital electrònic en què tothom qui ho vulgui es pot registrar gratuïtament des de www.gironella.cat i es rebrà cada dos mesos al compte de correu electrònic indicat

Per la seva banda, David Font, alcalde de Gironella, ha recordat que fa set anys va néixer una revista a tot color amb moltes pàgines i molt lluïda però també molt costosa. Per això, i després d´analitzar els números municipals, es va eliminar aquesta despesa i mantenint les bones pràctiques en transparència i comunicació local pública, s´ha recuperat la informació impresa en un butlletí imprès a baix cost.

Tant Vall com Font, remarquen que se seguirà potenciant la informació i comunicació a nivell d´internet i a les xarxes socials de l´Ajuntament de Gironella per acostar cada cop més el consistori a la població.

Així a InfoGironella hi té cabuda la informació tant de l´equip de govern com de l´oposició per tal que la ciutadania estigui el més informada possible del que passa a l´Ajuntament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema