Si no sorgeix cap imprevist, aquest 2016 començaran els treballs d'urbanització del carrer que ha de donar accés a l'edifici de la Secció d'Institut (SI) Serra de Noet al Pla de l'Alemany. Es tracta d'una obra pendent de fa anys. El ple d'anit va donar llum verd a la modificació puntual del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) i l'aprovació provisional d'aquest projecte seguint la tramitació iniciada en la sessió plenària del mes de juny d'enguany. A partir d'aquí es trametrà a la comissió d'Urbanisme de la Catalunya Central perquè hi doni el vistiplau.

L'alcaldessa Montse Venturós calcula que, si no sorgeixen imprevistos, els treballs començaran dins d'aquest any, tal com havia anunciat ella mateixa aquest mes de juny. Ha indicat que el projecte d'electrificació ja està enllestit i que previsiblement aquests treballs seran els que començaran primer.

La portada de serveis al solar on s'ha d'erigir el nou immoble és el pas previ imprescindible perquè el departament d'Ensenyament pugui iniciar dins del primer trimestres del 2017 la construcció d'aquest edifici, tal com va avançar aquest diari en el seu dia.