L'Agència de Desenvolupament del Berguedà (ADB) ha obert el termini per participar en la sisena edició del Concurs d'Idees emprenedores que convoca, que té el patrocini de La Caixa, que hi aporta 3.500 euros, i la col·laboració de diferents associacions i empreses, entre les quals Regió7. Enguany, la dotació en premis arribarà fins als 15.000 euros. El termini per presentar-se al certamen es clourà el 29 d'octubre.

El president de l'ADB, David Font, i el director de l'àrea de negocis de l'àrea Berguedà de La Caixa, David Porta, van presentar el concurs, ahir.

El Concurs d'Idees Emprenedores al Berguedà és un certamen que atorga premis que es distribueixen en dues categories: l'Emprenedor, amb tres distincions, que guardona els projectes d'empresa més viables, innovadors i amb més potencial de creixement; i a la Millor idea, amb distinció única, que valora la idea més innovadora i creativa.

Fonts de l'ADB van explicar que una de les novetats d'enguany és que el jurat del concurs, a part de puntuar els diferents projectes emprenedors, «treballarà per poder donar un feedback a tots i cadascun dels participants per tal de destacar-ne els punts forts i els no tant forts».