Deu persones van resultar ferides lleus ahir a la tarda en l'esfondrament del fals sostre d'un restaurant a Puigcerdà. Segons fonts del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i de la Policia Local de Puigcerdà, els fets van tenir lloc al voltant de dos quarts de tres del migdia al restaurant xinès Wok, situat al camí de Pedragosa del polígon industrial de Sant Marc, a Puigcerdà.

Segons aquestes fonts, en el moment de l'esfrondament unes 160 persones ocupaven l'interior del local, i la majoria van poder sortir pel seu propi peu. Els deu ferits van ser traslladats a l'hospital de Puigcerdà, on van ser atesos, alguns per atacs d'ansietat i altres per contusions lleus a causa de l'impacte. De totes maneres, la direcció general de Protecció Civil va activar la prealerta del Procicat.

Segons fonts properes a aquest diari, al voltant de 2/4 de 3 del migdia "s'ha sentit un soroll com si fos un tro, els vidres han començar a tremolar i s'ha notat com una ventada d'aire". Va ser llavors quan alguns dels presents a la sala van veure que el sostre començava a despendre's per un dels laterals. La majoria de clients que estaven dinant van tenir temps d'amagar-se sota les taules, i el fals sostre va quedar a sobre les taules, de manera que no va impactar directament sobre les persones, que van tenir temps de reaccionar.

Segons les mateixes fonts, "el fet que el sostre no hagi caigut de cop ha permès que els clients s'hagin pogut protegir".

Fins al lloc del sinistre s'hi van desplaçar nou dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat per atendre les persones afectades, i també per revisar i sanejar la zona afectada per l'ensorrament. A més a més, en l'actuació també hi van treballar efectius dels Mossos d'Esquadra, de la Guàrdia Civil, de la Policia Local i de la Creu Roja.