La federació comarcal d'ERC a la Cerdanya va aplegar diumenge al migdia a Llívia un total de 70 militants i simpatitzants en la 4a trobada de la federació a la comarca. Amb aquesta reunió, que combina cada any treball polític i activitat social, el partit ha donat el tret de sortida a la feina interna de cara a les eleccions municipals de l'any que ve, en què el partit s'ha proposat recuperar terreny als principals ajuntaments cerdans.

A la trobada de Llívia hi va assistir la diputada al Parlament de Catalunya Rosa Amorós i el també diputat al Congrés espanyol Joan Tardà. Amorós va exposar la feina del seu grup parlamentari i el va oferir als militants cerdans i del Pirineu per tal de poder traslladar-hi les problemàtiques municipals que requereixen un suport supralocal. En aquest sentit, va fer especial èmfasi en les dificultats que viuen les comarques pirinenques, segons han explicat els responsables de la formació republicana.

Per la seva banda, el diputat a Madrid Joan Tardà es va centrar en el procés sobiranista i va remarcar la necessitat de votar el dia 9 de novembre perquè "és l'única manera contundent de demostrar la voluntat del poble de votar i convèncer els indecisos que la independència de Catalunya és la millor forma de recuperar el benestar de la gent i poder lluitar contra els poders econòmics que ens han portat a la crisi".