L'aeroport d'Andorra-la Seu d'Urgell ja té tots els permisos per rebre avions comercials i el proper 8 de gener l'aeroport es convertirà definitivament en infraestructura d'ús públic, de manera que hi podran operar vols turístics, de passatgers, mercaderies, correus o aerotaxis. Ja ha sortit publicat a l'AIP (Publicació d'Informació Aeronàutica) tota la documentació de l'aeroport i la data definitiva d'obertura, que dóna l'Agència Estatal de Seguretat Aèria i la direcció general d'Aviació Civil. Hi podran operar vols turístics, mercaderies, i aerotaxis.

El departament de Territori i Sostenibilitat, el ministeri de Foment i el Govern d'Andorra van acordar fa poc més d'un any impulsar les actuacions necessàries per a la conversió de l'aeroport de la Seu d'Urgell, que des de la seva obertura l'any 2010 era d'ús privat, a infraestructura d'ús públic, el que li permetrà rebre transport comercial.

Així, la Generalitat ha invertit un milió d'euros per tal de realitzar totes les actuacions necessàries per assolir aquest objectiu.