Compro­mís per la Seu s'ha compromès a reobrir la Llar Municipal d'Infants La Grandalla, a reduir-ne les seves quotes, a modificar els horaris i permetre que els infants es puguin matricular a partir dels 4 mesos. Així ho ha explicat el regidor i candidat a l'alcaldia Òscar Ordeig que ha afegit que la reobertura de l'equipament municipal aniria acompanyada d'una taxa fixa de 100 euros per al servei bàsic i de 125 euros per a serveis especials.

Ordeig ha recordat que després d'augmentar les quotes, l'actual equip de govern va decidir tancar la llar d'infants La Grandalla "al·legant falta de demanda". De totes maneres, Compromís defensa la necessitat de tenir una llar d'infants municipal pública situada al centre històric de la Seu, conjuntament amb la Minairons, al carrer Sant Ermengol, "i amb preus i horaris més competitius."

En aquest sentit, Ordeig considera que "una quota inadequada, els horaris o el fet de no estar situada al centre, entre d'altres, fa disminuir la demanda de places de les llars d'infants municipals any rere any.