La Cerdanya i l'Alt Urgell s'han abocat en la celebració de la Setmana Bio per l'alimentació ecològica que organitza la Generalitat arreu del país amb més o menys èxit segons la comarca. En l'edició d'aquest any, que se celebrarà entre els dies 29 d'aquest mes de maig i el 7 de juny, s'hi han adherit hotels, restaurants i botigues per tal d'estendre a la població la cultura ecològica en l'alimentació.

En aquesta edició, els clients de les botigues i restaurants de la Cerdanya i l'Alt Urgell que s'hi han adherit podran comprar i menjar productes locals d'elaboració ecològica. S'hi han sumat, entre d'altres, l'hotel Bernat de So de Llívia, el Cerdanya Resort de Prullans, els restaurants Arbeletxe i Paisatges de la Seu i les botigues Herbes i Coses, Remeis de la Seu, la Flora de la vida de Bellver i Finestra de maig de Noves de Segre.

A la Cerdanya, el departament d'Alimentació ha convocat un programa d'actes que s'iniciarà divendres que ve amb un sopar col·loqui sobre la producció agrària ecològica a la vall. En el sopar, que es farà al restaurant km del càmping de Prullans, es podrà degustar productes locals d'elaboració biològica. El programa també inclou, per a dissabte i diu-menge, visites, per exemple, a camps d'espígol i obradors de productes ecològics de les dues comarques. La Setmana Bio continuarà dimecres amb una nova sessió informativa sobre la producció ecològica a l'Alt Urgell.