A partir de dilluns que ve, 14 de setembre, les persones que ho desitgin i que no es van preinscriure al juny podran formalitzar la seva matrícula a les diferents propostes educatives que ofereix el Centre de Formació d'Adults de la Seu d'Urgell per al curs 2015-2016. Per als cursos de català i de formació bàsica, el període de matrícula s'iniciarà el dilluns 21 de setembre.

Les matrícules es podran fer en horari matinal, de dilluns a divendres i de dos quarts de deu del matí a dos quarts de dues del migdia. A la tarda, l'oficina obrirà el dilluns i el dimecres de tres a dos quarts de sis de la tarda. Per fer les matrícules cal portar l'original i una fotocòpia del DNI o el NIE i de la targeta sanitària.

Els cursos que enguany ofereix el Centre de Formació d'Adults de la Seu d'Urgell són: el graduat en ensenyament secundari (presencial i a distància); la preparació oficial per a la Prova d'Accés als CCFF de grau superior; informàtic; català, anglès (3 nivells) i francès (2 nivells), tots tres cursos amb certificació A2 del Marc Europeu, i formació bàsica.