Bolvir rep una ajuda del Govern per afrontar el cost del festival de jazz

La subvenció de 2.486 euros permetrà reduir la despesa general del cicle, que en va costar 17.467

31.10.2015 | 08:57
Un concert de jazz a Bolvir

L'Ajuntament de Bolvir ha rebut una subvenció per afrontar les despeses que li va generar la última edició del Cicle de Jazz, que s'ha convertit en una de les referències culturals i socials de l'estiu a la Cerdanya.
L'Institut Català de les Empreses Culturals ha atorgat al consistori una ajuda de 2.486 euros de la línia de subvencions que atorga a festivals de música finançats per fons públics, segons ha informat el mateix consistori. Així, l'Ajuntament de Bolvir ha recordat que el pressupost total del festival, que aquest any ha arribat a la vuitena edició, va ser de 17.467 euros. Amb aquest import es va pagar els grups i l'organització.

Eina de promoció
Aquest cost l'assumeix l'Ajuntament en la mesura que considera la cita jazzística un dels principals mitjans de promoció del poble i la seva oferta turística. En aquest sentit, l'equip de govern ha descartat cada any canviar la fórmula del festival fent-ne pagar les entrades perquè, d'aquesta forma, creu que perdria popularitat i repercussió econòmica.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema