L'Ajuntament de Bolvir ha rebut una subvenció per afrontar les despeses que li va generar la última edició del Cicle de Jazz, que s'ha convertit en una de les referències culturals i socials de l'estiu a la Cerdanya.

L'Institut Català de les Empreses Culturals ha atorgat al consistori una ajuda de 2.486 euros de la línia de subvencions que atorga a festivals de música finançats per fons públics, segons ha informat el mateix consistori. Així, l'Ajuntament de Bolvir ha recordat que el pressupost total del festival, que aquest any ha arribat a la vuitena edició, va ser de 17.467 euros. Amb aquest import es va pagar els grups i l'organització.

Eina de promoció

Aquest cost l'assumeix l'Ajuntament en la mesura que considera la cita jazzística un dels principals mitjans de promoció del poble i la seva oferta turística. En aquest sentit, l'equip de govern ha descartat cada any canviar la fórmula del festival fent-ne pagar les entrades perquè, d'aquesta forma, creu que perdria popularitat i repercussió econòmica.