Les comarques lleidatanes del Pirineu han portat la seva oferta turística al mercat d'Israel per potenciar els vincles establerts amb aquest país ja fa uns anys.

Una delegació de les estacions d'esquí pirinenques ha fet un viatge promocional a Tel Aviv per reunir-se amb els 15 principals operadors turístics israelians especialitzats en el turisme de neu. Segons han explicat des de Turisme de Lleida, el director del Patronat de Turisme de la Diputació, Juli Alegre, i la directora comercial de l'Aeroport Lleida-Alguaire, Cristina Pastor, han assistit a l'acció promocional, que també ha de servir per fomentar l'aeroport com a porta d'entrada per als esquiadors que decideixin practicar l'esport blanc als Pirineus així com a les cinc rutes que, sota la denominació "Perseguits i salvats", recuperen els camins que van utilitzar els jueus per fugir de l'Holocaust.

El workshop, organitzat per la Marca Pirineus, ha permès difondre la destinació pirinenca i les seves estacions d'esquí. Després de la presentació de la directora del Centre de Promoció Turística de Catalunya (CPT), Marta Teixidor, els responsables dels complexos hivernals han pogut parlar amb els operadors turístics directament.