Una empresa de Puigcerdà del sector de les noves tecnologies ha creat el Premi Tecnològic del Pirineu BDP Software adreçat als estudiants de segon curs de batxillerat. L'objectiu de la convocatòria és «reconèixer l'esforç dels estudiants en la realització d'estudis que versin sobre la tecnologia», segons han remarcat els responsables de la companyia.

Al premi hi poden concórrer els alumnes de batxillerat de la Cerdanya, l'Alt Urgell, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà, l'Alta Ribagorça, la Val d'Aran, el Solsonès, el Berguedà i el Ripollès, la qual cosa suposa una visió àmplia de les comarques pirinenques amb la finalitat de motivar el màxim nombre d'alumnes possible.

El guanyador rebrà un premi de 600 euros i un guardó commemoratiu que se li entregarà en el transcurs d'un sopar de gala que se celebrarà el dia 16 de setembre. El premi és patrocinat per Ibernyx SL BDP Software, dirigents de la qual experts en tecnologies formaran el jurat que determinarà el guanyador.

Els interessats a participar en la cita han d'enviar els treballs a l'adreça recerca@bdpcenter.com. El termini per presentar treballs es tancarà el dia 15 de juliol. Aquest nou premi és l'extensió d'un primer concurs engegat per la mateixa empresa BDP Software Puigcerdà dirigit, en aquella ocasió, als alumnes de la Cerdanya. Amb aquest format, la firma vol encoratjar la resta d'alumnes de les comarques del Pirineu.