La Paeria de Lleida ha acollit recentment la presentació del nou pa propi de l'Alt Urgell, el Trenat de Formatge que està elaborat amb farina, formatge Urgèlia i mantega Cadí.

La presentació va anar a càrrec de l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla; el president del Gremi de Forners de les Terres de Lleida, Manel Llaràs; així com representants de la Diputació de Lleida, del departament d'Empresa de la Generalitat i de la Paeria, entre altres institucions, amb l'objectiu de donar a conèixer als veïns de Lleida aquest nou pa singular del nostre territori.

Tal com ja van explicar en la seva presentació oficial, Trenat de Formatge està treballat pel Gremi de Forners de les Terres de Lleida, l'Escola d'Hosteleria de Lleida i la Cooperativa Cadí, i té el suport de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. Aquest nou pa es pot comprar en un total de tretze forns tant de la Seu com de la comarca, així com també a Martinet i a Bellver de Cerdanya.