Puigcerdà ho té tot a punt per viure aquesta diada festiva de la Mare de Déu d'Agost una nova jornada massiva d'esport i solidaritat. La cinquena edició de la cursa Dream Runners Puigcerdà posarà a prova la capacitat organitzativa de l'Ajuntament així com de la Fundació IPI Cooperació per acollir una xifra de participants que se situarà amb tota probabilitat per sobre dels 1.500 inscrits.

La cursa, que inclou diversos recorreguts, s'iniciarà a dos quarts de deu del matí a l'estany Shierbeck, on també hi haurà l'arribada. Segons han explicat fonts de l'Ajuntament, hi haurà una cursa de 10 km, una caminada popular i diverses proves infantils. En la distància de 10 km el circuit combinarà trams de pista i trams d'asfalt. La prova serà cronometrada amb el xip que porta cada participant i hi haurà premis per als guanyadors de cada categoria. Quatre dies abans de la cursa els organitzadors ja havien acumulat 650 inscrits, tot i que s'espera que en les hores prèvies a la prova es disparin les inscripcions.

La cursa és de caràcter solidari i destina el 70% de la recaptació a la construcció d'un hospital maternoinfantil a Etiòpia, que està a punt d'inaugurar. El 30% restant és per a projectes solidaris locals vehiculats a través de la Creu Roja.