Nova activitat a Puigcerdà en l'àmbit de la cultura i el creixement personal. La biblioteca Comtat de Cerdanya de Puigcerdà ha programat per a dimarts, 17 d'abril. la presentació del llibre No t'oblidis de mirar per la finestra, que anirà a càrrec de la seva autora, Ester Farran. L'acte tindrà la presència de l'alcalde de la vila, Albert Piñeira.

Segons han explicat fonts de la biblioteca, el llibre, que ha estat editat per Salòria, és una obra per a públic infantil a partir de vuit anys que parla de la pèrdua i el dol. La història narra el cas d'un nen que perd un germà a qui espera que torni convertit en cigonya. La presentació, que començarà a les sis de la tarda, inclourà un taller de creació d'històries per als nens que hi assisteixin.

Aquest és el cinquè llibre per a nens que publica Ester Farran, nascuda l'any 1981. L'obra ha estat il·lustrada per Jordi Sales. L'acte s'emmarca en els actes previs a la setmana de Sant Jordi a la capital cerdana, que es viurà al passeig 10 d'Abril amb la jornada central de venda de llibres i roses.