La ciutat de Londres serà escenari el dia 26 d'octubre de l'estrena mundial de Spectre, la nova pel·lícula de James Bond, dirigida per Sam Mendes i interpretada per Daniel Craig, segons va informar ahir el compte de l'agenda 007 a la xarxa social Twitter. El film, que arribarà a les sales del Regne Unit i Irlanda aquell mateix dia, i a les de la resta del món el 6 de novembre, es va començar a rodar a principis de desembre de l'any passat a la capital britànica.

L'actor britànic Daniel Craig tornarà a encarnar James Bond, en un repartiment que inclou també els actors Christoph Waltz, Lea Seydoux, Monica Bellucci, Ralph Fiennes i Andrew Scott. Els productors del film, el vint-i-quatrè de l'agent secret al servei de Sa Majestat, van escollir el nom de Spectre perquè així era conegut el sindicat del crim internacional dirigit pel vilà Blofeld, que apareix per primer cop en la novel·la Thunderball (Operació Tro), de l'escriptor Ian Fleming.

Aquesta serà la quarta pel·lícula amb Craig com a 007, després de succeir l'irlandès Pierce Brosnan el 2005, i la segona de l'agent secret que dirigeix Sam Mendes, després de Skyfall. Aquesta cinta del 2012 va recaptar 1.100 milions de dòlars, uns 1.510 milions d'euros en tot el món.