La companyia mallorquina Circ Bover celebra deu anys amb un espectacle en què les canyes de bambú són les protagonistes. Els serveixen per fer acrobàcies aèries, perxa xinesa... És el muntatge que ahir al vespre va congregar més públic a la plaça de Sant Domènec. Molts espectadors no podien veure gran cosa per la quantitat de gent que hi havia acumulada, però maldaven per seguir les evolucions dels artistes. És el millor exemple de l'èxit de públic que va assolir ahir la Fira Mediterrània de Manresa. El millor, per massiu, però només un exemple entre tants. Per cert, el Circ Bover torna a actuar avui (12.30 i 17 h).

Poc abans, a la mateixa plaça, actuaven Les Bethmalais, amb els cants i les danses de l'Arièja. Des de les darreres files de la rotllana que es va formar al seu voltant s'intuïen els seus vestits de colors llampants, amb el vermell i el blau com a predominants. Però molts no van descobrir els seus curiosos esclops amb puntes recargolades cap amunt fins que no van iniciar un pelegrinatge cap a la plaça Major, on havien de fer una altra actuació.

I encara més a primera hora de la tarda, els espectadors ja se les havien d'enginyar per camuflar-se entre les jardineres amb arbustos de la terrassa de Las Vegas per veure les evolucions de Les Mobilettes, dues ballarines amb vestits dels anys 50, que picaven l'ullet per convidar a ballar dos nois ?que s'hi van prestar amb molta o poca vergonya i van ser premiats amb aplaudiments? i van seduir un client ja d'entrada edat amb la melodia d'Only You.