El cicle Tocats de Lletra es reprèn avui amb la presentació del llibre Mirades infinites, (Edicions de l'Albí), una miscel·lània de textos sobre art i lletres de la revista Faig Arts que estaven inèdits. L'acte tindrà lloc a les 20 h a la Llibreria Parcir de Manresa.

L'entitat Faig, tot un referent cultural de la Catalunya Central, va desaparèixer l'any passat. Al llarg de la seva trajectòria va publicar nombrosos treballs sobre diferents aspectes de la creació artística, però també n'hi ha d'altres que mai van veure la llum.

En el llibre s'hi inclouen dos estudis sobre el poeta Agustí Bartra, signats per Miquel Desclot i Josep Maria Solà; la conferència de Miquel Tresserres sobre Pere Porquet, pronunciada amb motiu del desè aniversari de la mort del pintor; una aproximació sobre la cinematografia de Michelangelo Antonioni, a càrrec de Jordi Bordas; una selecció de relats del mateix Antonioni traduïts per Jordi Estrada; un article sobre el Premi Amat-Piniella de Llorenç Capdevila i una peça de Lluís Calderer sobre el poema Abendlied, de Màrius Torres.