El cantant gironí Adrià Puntí, la gaditana Niña Pastori i el barcelonío Antonio Orozco són els tres noms més destacats de la programació del nou Toc de Música del teatre Kursaal de Manresa. L'exlíder d'Umpah-Pah visitarà el teatre el proper 29 d'abril, mentre que l'andalusa visitarà per primer cop la capital del Bages el 17 de gener; per la seva banda, Orozco passarà per la Catalunya central el dia 5 de març.

També tindran un paper destacat en la nova programació la Companyia Elèctrica Dharma, que repassarà els seus grans èxits el 12 de febrer i la local Camerata Bacasis, que reproduirà en temps real i en directe les bandes sonores dels curtmetratges ´La Culpa´ de David Victori, ´Terrorist anonymus´ de Rafa Garcia i ´Noche Rota´ de Diego Betancor, que podrem veure a la sala gran el 9 de gener, en el muntatge ´Llums, Càmera... MÚSICA´. També en clau bagenca, la formació manresana Autoput actuarà el 22 de gener al Kursaal per retre homenatge a Fredi Mercury en el concert ´Autoput, amb vistes al Léman´. I també, el Gossos pujaran dalt l´escenari de la Sala Gran el 13 de maig, per celebrar el final de gira de comemoració dels 22 anys.

Les entrades per a tots aquests espectacles es posaran a la venda el dimarts, 15 de desembre a les 18h a les taquilles del Kursaal, i per internet a la pàgina web de l'equipament. Les entrades de el Concert de Cap d´any, Sabor de Gràcia, Niña Pastori i Antonio Orozco ja són a la venda.