Zero dóna fruits. Ho ha fet, des de la seva estrena al Festival de Venècia, en forma de premis i, ara, li ha obert les portes per rebre el seu primer encàrrec televisiu. El director manresà David Victori (1982) dirigirà tres capítols de la nova sèrie que prepara Antena 3, titulada Pulsaciones, un projecte creat per Emilio Aragón que protagonitzaran Leonor Watling i Pablo Derqui.

La sèrie, incialment d'una desena de capítols, és un thriller psicològic amb elements d'acció i la participació de Victori en el projecte sorgeix després que els responsables de Pulsaciones "veiessin Zero i el teaser de Cremeu Barcelona!". Una trucada, una reunió, una lectura de guions i un endavant. "La veritat és que és un projecte molt engrescador", subratlla el manresà, que es traslladarà a Madrid aquest gener i durant cinc mesos.

Per a Victori, dirigir tres capítols d'una sèrie televisiva "és un repte, una aposta forta perquè no he treballat mai en aquest mitjà però és un projecte interessant i molt ambiciós". I si en tenia, de dubtes, la reunió amb Emilio Aragón, "que em va agradar moltíssim", i la proposta de càsting, els van acabar de dissipar. L'11 de gener Victori vola a la capital. Acceptar la proposta televisiva ha fet, però, que es retardi el seu retorn als Estats Units i, també, la filmació de Cross the line, un thriller produït per Filmax que suposarà el seu debut en el llargmetratge: "ho hem aturat uns mesos perquè la proposta televisiva val molt la pena". El guió de Cross the line el va començar a esbossar Victori el novembre del 2011 i explicarà la història d'un estudiant de medecina que ha superat un càncer.