L'Associació Cultural Recreativa de Fals acollirà 4 espectacles i el Teatre Esplai de l'Ametlla de Merola 3 en el marc de la programació d'aquest semestre de l'Espai A, la xarxa d'arts escèniques de grups amateurs de Catalunya que presenta quinze espectacles que tindran lloc en quinze espais d'arreu del país, totalitzant una cinquantena de funcions. Entre les companyies ofertores hi ha l'Esbart Manresà de Dansaires, amb l'espectacle Ritual i festa, la Banda d'Esparreguera (Descobreix la banda: del Pasdoble al Jazz) i els grups de teatre Set de Màgia, de Sant Vicenç de Castellet (Les dues cares), i Els Carlins, de Manresa (L'art de la comèdia).

L'Espai A és una iniciativa creada el 2011 per consolidar un circuit d'espectacles de companyies amateurs arreu de Catalunya. En l'edició d'enguany hi ha quatre formacions de la Catalunya Central. L'Esbart Manresà hi presenta Ritual i festa, un muntatge dirigit per Jordi Gros basat en la cerimoniositat festiva del traspàs de càrrecs de les confraries de la Verge del Roser, al final del segle XVIII. En el terreny musical, David Parras dirigeix l'espectacle Descobreix la banda: del Pasdoble al Jazz, on la Banda d'Esparreguera fa un recorregut des de la música tradicional fins a les bandes sonores i el jazz.

Joan Torrens protagonitza la versió de L'art de la comèdia, d'Eduardo de Filipppo, que posa en escena Els Carlins. Set de màgia, amb Isabel Giralt en la direcció, munta Les dues cares, un xou de màgia còmica teatralitzada.

Fals acollirà els espectacles Ritual i festa (6 de març), Ànima de soul (cant, 2 d'abril), Kbarret (21 de maig, teatre musical) i Jazz standards (música, 4 de juny). Per l'Ametlla passaran L'art de la comèdia (12 de març), Cant espiritual (dansa, 16 d'abril) i El somni d'una nit d'estiu (teatre, 28 de maig).