Cardona encetarà la 12a edició del Cicle de Música Sacra el dissabte 19 de març amb una versió del Rèquiem de Mozart per a piano a 4 mans. Es tracta d'una proposta que permetrà gaudir de l'obra clau del repertori mozartià a la Col·legiata de Sant Vicenç de Cardona. La peça serà interpretada per Carles Lama i Sofia Cabruja, en la transcripció per a piano a 4 mans de Carl Czerny. El Cicle de Música Sacra de Cardona té per objectiu difondre i divulgar el patrimoni musical sacre europeu. Aquesta edició tindrà lloc els dies 19 i 26 de març, i a més, inclourà també un concert a l'església parroquial de Sant Miquel el dia 25 de març. Tots els concerts començaran a les vuit del vespre i les entrades costen dotze euros.

Després de la inauguració, el 19 de març, el Cicle de Música Sacra de Cardona continuarà el divendres 25 de març amb el concert 'La Passió de Cardona' que la Coral Cardonina oferirà a l'església parroquial de Sant Miquel de Cardona. En aquesta ocasió, la formació coral presentarà un oratori de nova creació sobre la passió i mort de Jesucrist, basat en la tradició musical de la Setmana Santa cardonina, amb obres de J. S. Bach, W. A. Mozart, Z. Kodály, J. Van Berchem, G. Croce i J. Stainer, així com de diversos compositors locals. La producció comptarà amb la participació d'actors i actrius del grup teatre 'El Traspunt' i la pianista Francina Ribas Vicente. La direcció anirà a càrrec d'Ovidi Cobacho Closa.

La cloenda del Cicle la protagonitzarà el Cor Lerània el dissabte 26 de març que interpretarà les obres A Ceremony of Carols i Hymn to the Virgin, de Benjamin Britten. El recital oferirà també un recull de cants i motets religiosos dels compositors Johannes Brahms i Benjamin Britten. El concert comptarà amb Esther Piñol, a l'arpa, Cristina Hernàndez i Belén Ureña, a la trompa i Jordi Noguera, a la direcció.

El Cicle de Música Sacra de Cardona està organitzat per l´Ajuntament de Cardona, el Departament de Cultura i la Fundació Cardona Històrica. A més, també compta amb la col·laboració la Diputació de Barcelona i el Parador de Turisme Ducs de Cardona.