Després de quinze anys sense actuar, els Sopa de Cabra presenten disc disc i una nova gira que farà parada al Teatre Kursaal de Manresa el divendres, 9 de setembre per presentar ´Cercles´. Després de gairebé 15 anys des del seu darrer disc d´estudi, Sopa de Cabra torna amb 10 noves cançons, amb lletres de Gerard Quintana i música de Josep Thió. Les entrades per poder veure Sopa de Cabra al Kursaal es posaran a la venda aquest dijous, 21 d´abril a partir de les 18h a taquilles i per Internet. El preu serà de 35€ (32 euros Carnet Galliner i menors de 25 anys).

La llegendària banda del rock català ha posat la maquinària amb un nou àlbum que conté deu grans cançons emocionants i sentides, que sorprendran per la força i la bellesa de les melodies, per la serenitat i la solidesa dels ritmes. Amb reflexions sobre l´amor i autèntics miralls generacionals que retraten l´esperit del que es cou al carrer en aquest època tan intensa, de lluita, d´esperança i de canvis. Els tres darrers concerts de presentació del nou disc a Barcelona, Palma, i Girona han generat una gran expectació, esgotant les entrades amb mesos d´antelació.

Sota la producció de Josep Thió i Valen Nieto, el disc ha estat enregistrat als estudis Musiclan d'Avinyonet de Puigventós per José Luis Molero, i als estudis Blind Records de Barcelona, on finalment ha estat mesclat per Santos Berrocal. El grup ha pogut comptat també amb la col·laboració de Joana Serrat, Xarím Aresté, Valen Nieto, Santos Berrocal, Florenci "Fluren" Ferrer, Dani Ferrer i Brossa Quartet. Les deu cançons del nou disc ´Cercles´ són: ´Dolços plans´, ´Cercles´, ´Solstici´, ´Sense treva´, ´Fugaç´, ´Eix de rotació´, ´L´auca del temps´, ´El refugi´, ´On dorm l´amor´ i ´Sempre a prop´.