La Biblioteca del Casino de Manresa i Òmnium del Bages celebraran avui la quarta edició de la Revetlla de Sant Jordi amb una vetllada literària en què participaran una quinzena d'autors amb novetats recents. Genís Sinca, Mar Pavón, Llorenç Capdevila, Beatrice Nyffeneger, Josep Maria Aloy, Anna Montesinos, Pep Molist, Joan Valls, Maria Navarrete, Montse Torrents, Agustí Franch, Jeroni Muñoz, Jordi Agut, Imma Llonch, Manel Fontdevila, Josep Montoya, Jordi Piñero, Ferran Pujol i Carles Morell parlaran breument de la seva obra.

L'acte, que s'iniciarà a les 19.30 hores i és obert a tothom, es clourà amb degustacions gastronòmiques gràcies a un tast de pastes, a càrrec del Forn Jorba, i un de vi del nou Bernat Oller Blanc de Picapoll 2015, gentilesa del celler de l'Oller del Mas.

Per la seva part, la Biblioteca Ateneu Les Bases de Manresa acollirà també avui la presentació del poemari Sense bitllet de tornada, de l'autor surienc Josep Fàbrega. En una trobada oberta al públic i que tindrà lloc a partir de les 18.30 h, l'escriptor bagenc parlarà d'una obra que li va merèixer el prestigiós Premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de l'any passat, i que va publicar el segell Pagès Editors.