A més de les 4 obres de l´abonament de Teatre, la propera temporada passaran per la sala gran del Kursaal i el teatre Conservatori mitja dotzena d´espectacles teatrals, entre teatre d´humor, musicals, màgia i circ. Les entrades per aquests espectacles es posaran a la venda dimarts, 5 de juliol a partir de les 18h a taquilles i per internet.

Després de l´èxit que va tenir fa tres anys ´Santi Millán live´, Santi Millán i Javi Sancho tornaran al Kursaal la vigília del 12 d´octubre, el dimarts 11 d´octubre (21h) amb el seu nou espectacle ´Estamos mejor que nunca´, un xou amb dosis renovades d´ironia, bon humor i capacitat d´autocrítica. D´altra banda, l´actor Alberto San Juan es posarà a la pell del Rei Joan Carles a ´El Rey´, en un recorregut per la veritable trajectòria política del monarca; una producció dels madrilenys Animalario, una de les companyies amb més solvència que ha passat pel Kursaal.

A més de les 7 funcions de ´Cabaret´ que tindrem a la sala gran del 27 al 30 d´octubre, aquesta propera temporada passarà també pel Kursaal el musical de la companyia Bratislava ´Oh my God Barcelona´ (dissabte, 1 d´octubre), una adaptació catalana inèdita de l´opereta còmica ´La vie parisienne´ que es va estrenar a l´Auditori de Barcelona dins del cicle Estrenes. I el 4 de desembre (18h) i dins del nou cicle d´espectacles KM0 (produccions locals i amateurs que per la seva qualitat s´inclouen a la programació del Kursaal), el grup Lacetània teatre de Solsona presentarà la seva versió d´El llibre dels mormons´, el musical més premiat a Londres i a Broadway en els últims anys.

També aquesta temporada actuarà a la sala gran el Circ ´eia´ -multipremiat amb la seva primera creació, ´Capas´-, que hi presentarà el seu nou muntatge, ´inTarsi´, un espectacle visceral i reflexiu, en què 4 personatges investiguen al voltant d´uns elements escenogràfics en contínua metamorfosi.

El teatre Conservatori acollirà el dia 17 de setembre (21h) una Gala fins del segon Festival Màgic de Manresa, que ja es va organitzar el setembre passat amb la col·laboració de ManresaComerç. I el 17 de desembre (21h) s´hi podrà veure ´Paraules d´amor´, l´espectacle de Joan Ollé que homenatja les diferents maneres de parlar en català, no sempre del tot ortodoxes; i que servirà per celebrar el 21è aniversari de l´Associació Cultural El Galliner.