El Festival Màgic de Manresa, que se celebrarà a la capital del Bages el 17 de setembre, tornarà a incloure el Concurs de Joves Mags, al qual hi podran participar professionals o aficionats fins a 20 anys. El certamen se celebrarà el mateix 17 a les 12 del migdia, al teatre Conservatori, amb entrada gratuïta. El festival el promou el Galliner, Manresa+comerç i l'Associació Màgia Central.

Per inscriure's al concurs cal enviar un vídeo al correu magiacentralcatalunya@gmail.com D'entre tots els inscrits, el jurat farà una selecció de les 8 millors propostes rebudes, que seran les que es podran veure a l'escenari del Conservatori. El jurat el formaran 5 persones de les entitats organitzadores. El termini per incriure's en el concurs finalitzarà el dia 31 d'agost.

Com en l'edició de l'any passat el Concurs de Joves Mags tindrà tres premis: el primer rebrà 200 euros, una placa commemorativa, un diploma i actuarà en la Gala del Festival que es farà el mateix dia 17 de setembre a les 21 h al teatre Conservatori. El segon classificat rebrà 100 euros, una placa de reconeixement i un diploma i el tercer, una placa de reconeixement i un diploma.

El Festival Màgic de Manresa inclourà, a part del concurs jove, tallers de màgia, màgia als carrers cèntrics de la ciutat, la Gala del Festival (que ja té les entrades ja a la venda, al Kursaal, a taquilles o www.kursaal.cat) i una sessió golfa.