La Banda Simfònica d'Igualada celebrarà per tercera vegada l'Stage, una iniciativa que té per objectiu potenciar la interpretació de repertori simfònic per a aquesta formació, integrada per instruments de vent, percussió i arcs greus. Per tant, s'hi pot inscriure gratuïtament qualsevol intèrpret de flauta travessera, oboè, clarinet, saxòfon, fagot, trompa, trompeta, fiscorn, bombardí, tuba, percussió, violoncel i contrabaix que estigui estudiant grau mitjà de l'instrument o tingui un nivell equivalent als primers cursos. Durant quatre dissabtes (15 i 29 d'octubre i 12 i 26 de novembre) es treballarà, a l'Escola de Música d'Igualada, un repertori d'obres originals per a banda simfònica i transcripcions d'obres clàssiques, repertori de cinema i musicals i música catalana.

També es poden inscriure a l'Stage alumnes de nivell elemental en qualitat d'oients. En aquest cas podran participar de totes les activitats complementàries, assistir als assaigs en les peces de més complexitat i, en funció del seu nivell, incorporar-se a algunes peces més senzilles del repertori.

Aquest esdeveniment és organitzat per l'Ajuntament i produït per l'entitat Contrapunt, amb la col·laboració de l'Escola Municipal de Música i la Banda de Música d'Igualada. Concepció Ramió, directora actual de la banda, és la impulsora i directora del projecte i, en aquesta edició, Francesc Gregori, professor de l'escola de música, en serà el director convidat. Amb iniciatives com aquestes, actualment Igualada té una activitat important en aquest gènere. L'acte inaugural de l'Stage, obert a tothom, es farà el 15 d'octubre i el concert de cloenda serà el 27 de novembre. Les inscripcions es poden fer a partir de demà i fins al 7 d'octubre. Més informació: 93 807 80 21 o 93 804 08 84.