Si tens pensat anar a la Fira Mediterrània però no et vols gastar ni un cèntim estàs de sort, perquè l´esdeveniment cultural ofereix un gran nombre d´espectacles gratuïts de tota mena. A continuació et proposem algunes de les actuacions que podràs veure de forma gratuïta aquest cap de setmana.

´Vertical Dance´

Si et vas perdre l´espectacle que va inaugurar la 19a edició de la Fira Mediterrània, tornaràs a tenir l´oportunitat de veure´l aquest dissabte. Una parella de ballarins de la companyia noruega Frikar protagonitzaran una dansa en vertical sobre la façana de l´edifici de l´Ajuntament. Els acompanyarà la música del trompetista Raynald Colom, en un espectacle que combina dansa, música, circ i cultura popular.

´FreshCool´

Dissabte 8 a les 20:30 i diumenge 9 a les 13:00

El grup de dansa i música basc ´Tio Teronen Semeak´ interpretarà alguns dels èxits més coneguts de la música espanyola d´una forma molt especial: com si es tractés de balls populars bascos. ´FreshCool´ és un espectacle únic i divertit apte per a tothom, que s´estrena per primera vegada a Catalunya amb motiu de la Fira Mediterrània.

´Music on Cycles´

Dissabte 8 a les 12:00 i a les 17:30 de Pl. Espanya a Pl. St. Domènec (anar i tornar)

LaDinamo és un grup musical molt singular, ja que actuen a la vegada que pedalen en bicicleta. Aquest dissabte podràs escoltar la seva música ´funk´ mentre recorren els carrers de Manresa amb la seva gran bicicleta i una peculiar vestimenta ambientada en els anys 70.

Actuació Castellera

Dissabte 8 a les 18:00 a la Plana de l´Om

La colla local dels Tirallongues protagonitzaran un espectacle casteller juntament amb els Xicots de Vilafranca, que la temporada passada va assolir el seu primer castell de 9 pisos, el 3 de 9 amb folre.

Diables de Cervera ´Carranquers´ i Drac ´Lo Carranco Bilandó´ de Cervera

Si t´agraden els correfocs, aquest dissabte tindràs l´ocasió d´assistir a l´actuació del Drac de Cervera i la colla de Diables dels ´Carranquers´, que il·luminaran el centre de Manresa en un inoblidable espectacle de foc, música i balls populars.

Catifa de flors

Diumenge 9 de les 7:00 a les 19:30 a la Plana de l´Om

La Federació de Catifaires de Catalunya representarà en forma de gran catifa de flors l´obra que apareix al cartell de la 19a edició de la Fira Mediterrània, de l´artista italià Agostino Iacurci. El tapís es podrà veure exhibit a la Plana de l´Om durant el dia de diumenge fins a les 19:30, quan diversos col·lectius populars procediran a la desfeta de la catifa.