El festival igualadí Zoom reconeixerà amb els Premis d'Honor de la seva catorzena edició les trajectòries de l'actriu Mònica Randall (Barcelona, 1942) i de l'espai infantil de TV3 Club Super3. Randall ha realitzat una llarga carrera, amb més de 50 anys davant de les càmeres, amb films com La Escopeta Nacional La Revoltosa. I el Club Super3 celebra aquest 2016 els 25 anys en pantalla treballant, segons els promotors del certamen, per aportar valors per a la infància i exercint d'"eina fonamental d'integració".

El Zoom també reconeixerà, amb el Premi Auguri Sita Murt, dedicat a les joves promeses de l'ofici, l'actriu catalana Júlia Molins (Barcelona, 1993), que ha destacat per la seva actuació a les dues temporades de la sèrie Cites; i el Premi Zoom a la Millor Sèrie Espanyola se l'endurà la producció de TV3 Merlí. Així ho va decidir el Jurat de la Crítica, format per Toni de la Torre, Manel de Luna i Cipriano Torres.

El festival igualadí se celebrarà de 22 al 27 de novembre -enguany suma un dia més i tres noves seccions, Zoom Sèries, Zoom Formats i Zoom Trendy- i s'inaugurarà el 22 amb la projecció del film Cervantes contra Lope (Espanya, 2015), de Manuel Huerga, un dels deu llargmetratges que concursaran en la secció oficial, amb la presència de l'equip.