´La màgia del Kursaal´, la Gala per la celebració dels 10 anys del Teatre Kursaal de Manresa, que tindrà lloc el proper dilluns 20 de febrer a les 21.30h a la Sala Gran, ja ha exhaurit totes les entrades. L´espectacle estarà presentat pel Mag Lari i comptarà, a més, amb la participació de diversos artistes, tant locals com d´arreu, que inclouen ballarins, músics, mags i actors.

La Gala farà un viatge per la trajectòria del Kursaal, des de l´any 1927 fins als nostres dies, i oferirà una mostra de tota la tipologia de disciplines escèniques que pot acollir el Kursaal. Mone, Lloll Bertran, la Companyia Bratislava, Marcel Gros, Daniel Anglès i el Musical Més Petit són alguns dels artistes que hi participaran. El muntatge, en format de cabaret, dirigit per David Pintó, començarà amb un número en què hi intervindrà tot el personal que treballa i col·labora amb el Kursaal, musicat per Marc Sambola.

´La màgia del Kursaal´ serà l´espectacle que culminarà la celebració del desè aniversari, que va començar el passat 10 de febrer amb l´inauguració de l´exposició ´10 anys de Kursaal en les portades dels Tocs´.