L´artista visual bagenc Quim Moya ha format part de la gira "Black is beltza" de Fermin Muguruza i Chalart58 pintant en directe en els concerts que han realitzat a Catalunya: l´Ateneu L´Harmonia de Sant Andreu, International Dub Gathering, el Festival Strenes de Girona i el Tingladu de Vilanova. El cinquè concert, que clourà la gira, serà aquest dissabte a l´Ateneu de 9barris, en la celebració de l´11è aniversari de La Directa, dins el 40è aniversari del mateix ateneu.

La gira de Fermin Muguruza neix del disc "Black is Beltza ASM sessions" realitzat amb Gerard Casajús (Chalart 58) i editat per Kasba music. El treball es va dur a terme durant la residència artística del músic basc al Centre Arts Santa Mònica de Barcelona durant l´estiu del 2016. A part de Muguruza i Chalart, completen la formació en els directes la cantant Miriam Matah, Josep Blanes al trombó i el propi Quim Moya pintant en directe.

Just després, Moya reprendrà el projecte "Murmur", amb Ravid Goldschmidt, per fer tres actuacions al Ansan Street Arts Festival de Corea. Fins ara, només han presentat aquest espectacle a Fira Tàrrega, al Summer Stage Festival de Nova York i al Festival Simbiòtic de Barcelona.

Murmur adapta i combina el propi llenguatge contemporani a l´estètica de la tradicional cultura coreana. També a nivell sonor, l´actuació serà íntegrament realitzada amb l´instrument de recent creació, l´Oval, la versió electrònica creada pel mateix Goldschmidt, del HangPan.

Murmur, forma part del programa Zona Blava de llibertat, de l´Ansan Street Arts Festival i es faran dos passis: divendres 5 i i diumenge 7 de maig. El festival, de tres dies de durada, es concentra a la plaça de la cultura d´Ansan, i es fa des del 2005, congregant artistes internacionals especialitzats en llenguatge i art de carrer.

Amb aquestes actuacions, l'artista bagenc celebra els 100 projectes diferents creats especialment per mostrar en directe el procés creatiu de la pintura ràpida i de gran format.

Quim Moya, va ser co-creador de la companyia Càndida amb Josep Berenguel i des de l´any 2012 actua en solitari presentant els seus espectacles de pintura ràpida i en directe que des de llabors l´han portat a diferents escenaris del món com Tailàndia, Índia, Sud-àfrica, Egipte, Turquia, Aràbia Saudita, Kuwait, Qatar, Marroc, Alemanya, França, Suïssa o Espanya.

Ha participat en diferents projectes i festivals com la Fira de Tàrrega, Tollwood Festival de Munic i ha ofert el seu llenguatge per marques com Mercedes, Porsche, Huawei, Maserati, FIFA, Liga Endesa, FC Barcelona, Lancome; en televisó a actuat a La Sexta, i en directe a TV3 i a Cuatro TV. També ha compartit projectes i escenari amb Llibert Fortuny, Oskar Benas, Marta Carrasco, Joan Font (Comediants), Judit Ferrés, Astrio, Suitcase Brothers, Quick Crew, Felipe Mejías, Rita Ora, Daddy-K, Rocky Wellstack, Patxuko Nice, Iron Skulls, Stars-in-concert, Fermín Muguruza, Elkano Browning Cream, etc.