El Kursaal ha posat a la venda avui una nova sessió per veure el Mag Lari amb l'espectacle 'Dolce Vita' a la Sala Gran del Kursaal el 25 d'abril dins del cicle de Gent Gran que compta amb el suport de l'Obra Social 'la Caixa'. La nova funció serà tambe el dimecres, 25 d'abril a les 21h, que s'afegeix a la ja programada el mateix 25 d'abril, a les 18h i que està pràcticament exhaurida.

El Mag Lari torna al Kursaal per presentar-nos 'Dolce Vita', un espectacle que combina humor, màgia i molta diversió. Dolce Vita té cert aroma italià. Una sorprenent i original posada en escena fruit de la inspiració combinada de la pel·lícula Dolce Vita i el hit musical de Ryan Paris. El Mag Lari ens delectarà amb un repertori de jocs de mans diferents, ambientats en paisatges de la bella Itàlia.

En aquesta ocasió el Mag Lari presentarà un xou àgil i divertit en què la ironia va lligada als tòpics italians més simpàtics. Música, llums i un vestuari exquisit completen aquest fantàstic espectacle de màgia en el qual, un cop més, el Mag Lari desborda la seva manera de fer màgia desenfadada i la seva carismàtica faceta de xouman.

Les entrades, que costen 15 euros (12 amb el carnet del Galliner i 6 per als majors de 65 anys) es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per internet (www.kursaal.cat).